Fransa Cumhurbaşkanı ve Millî Eğitim Bakanı’nın yüksek himayesi altında “Akademik Palmiye Nişanı” verilmiş üyeler tarafından kurulan AMOPA tarafından mart ayında düzenlenen Uluslararası Fransızca Kompozisyon Yazma Yarışması’nda, 6/C sınıfı öğrencilerimizden Defne Tellici; kendi yaş grubunda birincilik ödülü kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Uluslararası Frankofoni Organizasyonu, , TV 5 MONDE, Uluslararası Fransızca Öğretmenleri Birliği, Shamengo ve Smart Caravan iş birliğiyle düzenlenen ve 13 ülkenin katıldığı ” Ecrivons pour le climat ” adlı Uluslararası Fransızca iklim değişikliğine karşı frakındalık yarışmasında 6/B sınıfından Beyza Tulum; kendi yaş kategorisinde” birinci” olmuştur. 5/D sınıfından Atlas Sefa ise “Jüri Özel Ödülü”nü almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.