5, 6, 7 ve 8. Sınıflar Bilgi Yarışmaları her yıl olduğu gibi bu yıl da son derece heyecanlı ve çekişmeli geçti.

9 – 10 Ocak 2018 tarihlerinde yapılan yarışmalarda öğrencilerimize Türkçe, Fransızca, Matematik, Sosyal Bilgiler / T.C İnkılap Tarihi, Fen Bilimleri derslerinde birinci döneme ait konularla ilgili sorular soruldu. Yarışmaya katılan öğrencilerimizle birlikte izleyen öğrencilerimiz de hem bilgilerini hatırlama fırsatı buldular hem de arkadaşlarının heyecanına ortak oldular. Yarışmalar sonunda katılımcı tüm öğrencilerimize TEMA belgeleri ve kazanan öğrencilerimize ödülleri  Okul Müdürümüz Sayın İhsan Zeren ve Müdür Yardımcımız Sayın Bahar Akyol tarafından takdim edildi.

Yarışma birincilerimiz 5-C sınıfından Duru Tüysüzoğlu, Eylül Yüksel, Sarp Coşkun; 6-B sınıfından İlayda Çavdar, Defne Erol, Zeynep Erdem; 7-A sınıfından Duru Olcay, Taylan Poyraz Kalfalar, Ege Uzun; 8-A sınıfından Zeynep Aygün, Maya Uygun, Doğa Karabulak ile yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.