2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Meclisi Başkanlık Seçimi için oy kullanma işlemleri 11 Ekim 2017 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Demokratik bir ortamda tüm öğrencilerimiz sandık başında oy kullanarak Okul Başkanı’nı seçtiler.

7/A sınıfından Ata ŞENTÜRK, 7/B sınıfından Uluç Ali GAZİOĞLU ve 7/C sınıfından Buse ÜNAL seçimlere aday olarak katıldılar.  Oylama sonucuna göre Uluç Ali GAZİOĞLU Öğrenci Meclis Başkanlığı’na seçildi ve kendi oluşturduğu ekibiyle çalışmalarına başladı.

Seçim sürecinde öğrencilerimiz;  yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması için bir adım daha atmış oldular.

Geçen yıl Öğrenci Meclis Başkanı seçilen Berin Zeyno BARAN ve ekip arkadaşlarına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor; yeni başkanımız Uluç Ali GAZİOĞLU ve ekibini kutluyor ve yıl içinde yapacakları çalışmalarda başarılar diliyoruz.