60. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında çocuk edebiyatının değerli yazarlarından Serdar Dağtekin ve Göktuğ Canbaba ile 18 Nisan Perşembe günü, okulumuzun konferans salonunda keyifli etkinlikler gerçekleştirildi. 6. sınıf öğrencilerimiz Serdar Dağtekin’le, 7. sınıf öğrencilerimiz ise Göktuğ Canbaba ile bir araya geldiler.
Öğrencilerimiz; okumanın önemi ve yararları, yazarların deneyimleri ve kitap yazım süreçleri gibi birçok farklı konuda yazarlarla sohbet ederek onlara merak ettikleri soruları sordular. Keyifli ve bir o kadar da öğretici sohbetlerin ve etkinliklerin ardından öğrencilerimiz kitaplarını yazarlara imzalatmanın coşkusunu yaşadılar.
Öğrencilerimize kitap okumanın ve kütüphanenin önemini bir kez daha hatırlatan yazarlarımıza, değerli paylaşımları için çok teşekkürler ederiz.