“22 Mart Dünya Su Günü” etkinlikleri ve “Eko-Okul Programı” kapsamında Türkçe Zümresi tarafından “Su Varsa Yaşam Var!” temasıyla düzenlenen yarışamaya 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz şiir türünde, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ise kompozisyon türünde yazdıkları eserleriyle katıldılar. Öğrencilerimizin yazdığı birbirinden güzel metinler, Türkçe Zümresi öğretmenlerince değerlendirildi.  6. sınıf öğrencilerimizden Derin Naz KARAKUŞ’un “Mavi Hayat” adlı şiiri, 7. sınıf öğrencilerimizden Mina YILMAZ’ın “Susuz Bir Yaşam” başlıklı kompozisyonu birinci seçildi.  Öğrencilerimiz yazmış oldukları özgün şiirlerini ve kompozisyonlarını “Dünya Su Günü” etkinlikleri kapsamında okuyarak duygu ve düşüncelerini tüm öğrencilerimizle paylaştılar.

Anlamlı seslenişleriyle “suyun önemi” konusuna bir kez daha dikkat çeken ve bu konuda farkındalık uyandıran öğrencilerimize teşekkür ederiz.