Loading Events

Fransız dilinin bayramı olan Frankofoni Haftası’nı,  20-24 Mart 2017 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyoruz. Öğrencilerimiz, çeşitli etkinliklerle Fransız edebiyatını, mutfağını, müziğini yakından tanıma fırsatı buluyorlar.
3 ve 4. sınıflar deyim ve atasözü aktivitesiyle resim yaparak eğlendikleri bir dil atölyesi çalışmasına katıldılar. 1 ve 2. sınıf öğrencilerimiz de Frankofon müziği eşliğinde Frankofon ülkelere kısa bir yolculuk yaptılar. Çocukların sevdiği Fransız sokağını 21 Mart’ta gerçekleştirdik. Resim, kitap,  kuaför, makyaj, el baskısı çanta, maske, cafe, tebeşir aktiviteleriyle çocuklar keyifli bir gün geçirdiler. 22 Mart’ta 4. sınıf öğrencilerimizle bir bilgi yarışması yapacağız. Sinema günlerimiz ve Fronkofon yemeklerimiz hafta boyunca devam edecek. Çocukların heyecanla bekledikleri defile günümüzü de 24 Mart Perşembe günü gerçekleştireceğiz. Frankofoni Haftası’nı güzel bir Fransız kahvaltısıyla bitireceğiz.
Bonne fête de la Francophonie.

Share This Story, Choose Your Platform!