Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen Atık Pil Toplama Kampanyası’nda SAJEV Küçük Prens İlk ve Ortaokulu 500 kg pil toplayarak Sancaktepe ilçesinde en çok pil toplayan okul oldu.
Ödüllerimizi vermek üzere 26.09.2017 tarihinde Sancaktepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sayın Şahin İNCE Okulumuzu ziyaret ettiler ve iki adet tablet bilgisayarı öğrencilerimize hediye ettiler.
Öğrencilerimize çevre koruma bilinci aşılamak, geri dönüşümün önemini anlatmak, kaynakları verimli kullanmanın ve atıkları en aza indirmenin önemini öğrencilerimizin katılımcı olarak yaşamalarını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz kampanyamıza 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nda da öğrencilerimizin desteğiyle devam edeceğiz.
Kampanyaya katkısı olan tüm öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve Sancaktepe Belediyesine teşekkürlerimizi sunarız.