Özel Küçük Prens İlkokulu ve Ortaokulu olarak 29 Ekim 2022 Cumartesi günü, Cumhuriyet Bayramı’mızı anlamlı ve coşkulu bir törenle kutladık.

Törenimiz, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törenimizin açılış konuşması Okul Müdürümüz Sayın İhsan ZEREN tarafından yapıldı. Cumhuriyet’imizin 99. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen şiir yarışmasında “Cumhuriyet” adlı şiiriyle Sancaktepe ilçesi birincisi seçilen öğrencimiz Öykü Deren ERYÜKSEL, şiirini seslendirdi.  Öğrencimizin şiirinin ardından Cumhuriyet’in kuruluşunu konu edinen “29 Ekim” adlı belgesel izlendi.

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Sayın Kamer EĞİLMEZ’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı üzerine anlamlı bir konuşma yaptığı törenimiz, 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı keyifli bir dans gösterisiyle sürdü.

4. sınıf öğrencilerimizin “Sonsuza” adlı parçaya ritim gösterisiyle eşlik ettiği törenimizde, 5. sınıflarımızdan oluşan koromuz “İleri”, “Gençlik”, “10. Yıl” ve “İzmir’in Dağlarında” adlarında marşları seslendirdi.

Törenimiz, Küçük Prens Marşı’nın coşkulu biçimde okunmasıyla son buldu.

Cumhuriyet’imizin 99. yılı kutlu olsun!