Cumhuriyet Bayramı’mız; 29 Ekim 2019 Salı günü; Özel Küçük Prens Ortaokulu Spor Salonu’nda, SAJEV Eğitim Kurumlarının tüm çalışanlarının, idarecilerinin, eğitimcilerinin, öğrencilerinin ve velilerinin katılımıyla yapılan büyük ve anlamlı bir törenle kutlandı.

Törenimiz, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. SAJEV Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Sayın Mehmet ÖZDENİZ açılış konuşmasını yaptı. Anaokulu öğrencilerimizin söz korosu büyük bir coşku ve sempatiyle karşılandı. Lise son sınıf öğrencilerimizden Ege GİRAY da konuşmasında cumhuriyetin ve demokrasinin önemine vurgu yaptı. 4. sınıf öğrencilerimizin şiir okumasıyla süren törenin en özel anlarından biri de ortaokul öğrencilerimizin Cumhuriyet Valsi oldu. Ortaokul öğrencilerimiz arasında düzenlenen “cumhuriyet” temalı şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan öğrencilerimizden Ela YAKUT kompozisyonunu, Venüs Buse AKDAĞ da şiirini okudu.

Ortaokul Korosu, Lise Orkestrası ve Lise Bandosu’nun şarkı ve marşlarının ardından söylenen Küçük Prens Marşı ile törenimiz sona erdi.

Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun!