3-4 Mayıs tarihleri arasında SAJEV Eğitim Teknolojileri Bölümü tarafından organize edilen Bilişim Haftası Etkinliklerinde öğrencilerimiz kendi geliştirdikleri oyun ve etkinlikleri arkadaşlarıyla paylaşırken, çeşitli konularda da uzman söyleşilerine katıldılar.
İki gün süren etkinlikte 4, 5 ve 6. Sınıf öğrencilerimiz bilgisayar ve robotik setlerle kodlama uygulamaları, arttırılmış gerçeklik ile müzisyen ve boyanan resmi canlandırma, makey makey kiti ile çalışabilen oyun geliştirme ve mobil cihazlarla bilgi yarışması gibi teknoloji destekli pek çok farklı etkinliği deneyimleme fırsatı buldular. Etkinlikler kapsamında 3 Mayıs tarihinde 3D Teknolojiler ve Yazıcılar konusunda uzman Sayın Serhat Özperçin ile 4 Mayıs tarihinde Sosyal Medya Kullanımı ve Bilişim Suçları konusunda uzman avukat Selen Uğur bizlerle birlikte olarak bilgilerini paylaştı ve öğrencilerimizin birbirinden ilginç sorularını yanıtladı.