Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK; 10 Kasım 2019 Pazar günü, Özel Küçük Prens İlk ve Ortaokulu Spor Salonu’nda yapılan törenle anıldı.

Anma Törenimiz, Okul Müdürümüz Sayın İhsan ZEREN ile ilkokul öğrencilerimiz Selin İLTER, Bartu BAKIR, Ayşenaz VARDAR ve Poyraz İNAN’ın Atatürk Büstü’ne çelenk koymasıyla başladı.  Saat 09.05’te, siren sesi eşliğindeki Saygı Duruşu’nun ardından İstiklal Marşı okundu. Törenin açılış konuşması Sınıf Öğretmeni Sayın Özge GENİŞ tarafından yapıldı. Sosyal Bilgiler Bölümü tarafından hazırlanan “Atatürk” konulu kısa film izlendi.  6. sınıflarımızdan öğrencilerimiz Iraz ALTINSOY, Nehir Ekin ASLANMİRZA, Bartu BAKIR, Mete EROL ve Eylül Ece ERDEM’in “Mustafa Kemal Seslense” şiirini okuduğu törenimiz, 5. Sınıf öğrencilerimizden oluşan koromuzun şarkılarıyla son buldu.

Ölümünün 81. yılında Ata’mızı bir kez daha saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.