10 Ocak 2020 Cuma günü İngilizce öğretmenimiz Sendi Zakuto tarafından “Quiz Show” etkinliği düzenlendi. Bu etkinliğe 4A, 4B ve 4C sınıfları katıldı. Sene başından beri öğrendikleri bilgileri pekiştirdikleri, heyecanlı ve eğlenceli bir ortamda gerçekleşen etkinliğimiz, ilgiyle izlendi ve beğeni topladı. Çeşitli animasyonlarla hazırlanan sorularımız tüm öğrencilerimizin İngilizceyi daha çok sevmesine ve motivasyonlarının artmasına katkıda bulundu.

Yarışmaya 4A sınıfından Alara Şendal, Lara Tükel ve Selin Görgülü; 4B sınıfından Alp Karaalioğlu, Aslan Kutlu ve Ayşe İpek Yılmaz; 4C sınıfından Yiğit Yiğiter, Nehir Alya Atak ve Zeynep Topuz katılmıştır. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor; kazanan 4B sınıfı öğrencilerimizi de ayrıca tebrik ediyoruz.