23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümü, Okulumuzun Konferans Salonu’nda büyük bir coşkuyla kutlandı.  Törenimiz, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, 6/E sınıfı öğrencisi Deniz Berrak Erdem tarafından yapıldı. Ardından 2. sınıf öğrencilerimiz modern dans gösterisi ile sahne aldılar. 4/B sınıfından Mete Erol ve Bartu Bakır, Fransızca bir şiir seslendirdiler. 2. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı jimnastik gösterisinin ardından “Dünya Çocukları” temalı bir defile gerçekleştirildi. 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizin keyifli “Latin Dans” gösterisi   sonrasında, 3 ve 4. sınıflarımızdan jimnastik gösterisi ve ardından 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizin gerçekleştirdikleri “Latin Dans” gösterisi ile törenimiz devam etti. 23 Nisan kutlamalarımız, Okul Korosu’nun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla son buldu.