14-15 Aralık tarihlerinde 3. Sınıf öğrencilerimizle Sakıp Sabancı Müzesi’ne bir gezi düzenlenmiştir. “Modernizmin İzinde Türk Resmi” temalı resim sergisini gezen öğrencilerimiz, Hoca Ali Rıza (1858-1930) , Şevket Dağ (1875-1944), Osman Hamdi Bey (1842-1910) Mihri Müşfik Hanım (1886-1954) gibi önemli ressamlarımızın natürmort, manzara, iç mekan , dış mekan eserlerini inceleyerek ressamlar hakkında bilgi edindiler. Daha sonra Agnes Denes’in müze bahçesinde bulunan Yaşayan Piramit isimli eserini ziyaret ettik. Mekana özgü bir eser olan Yaşayan Piramit’in doğal yaşam döngüsüne sahip bir heykel olarak da değerlendirilebileceğini gördüler. Bu çalışmayı eser haline getiren en önemli unsurun fikir olduğunu öğrenen öğrencilerimiz, sanat dolu keyifli bir gün geçirdiler.