12 Ocak 2018 Cuma günü İngilizce Öğretmenimiz Aslı ŞENOL tarafından 4. sınıflar arasında “Quiz Show” etkinliği düzenlendi. Yarışmaya 4-A sınıfından Ali Özülkü, Maya Kantarcı ve Ela Yakut; 4-B sınıfından Deniz Sarılı, Nina Açıkgöz ve Nil İzgi; 4-C sınıfından Defne Hızlan, Duru Karabulak ve Yasemin Eğrilmez; 4D sınıfından Dila Elyorgun, Deniz Papila ve Batu Acar katıldılar.

Öğrencilerimizin sene başından beri öğrendikleri bilgileri pekiştirdikleri, heyecanlı ve eğlenceli bir ortamda gerçekleşen etkinliğimiz, ilgiyle izlendi ve beğeni topladı. Çeşitli animasyonlarla hazırlanan sorularımız tüm öğrencilerimizin İngilizceyi daha çok sevmesine ve motivasyonlarının artmasına katkıda bulundu.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor; kazanan 4-D sınıfı öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.