Kızılay Haftası, 7 Kasım 2017 Salı günü Özel Küçük Prens Ortaokulu Konferans Salonu’nda yapılan bir törenle kutlandı.

Törenimiz; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Hüseyin Şit’in konuşmasıyla başladı.  İlçemizde gerçekleştiren “Kızılay Haftası” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin duyurulması ve ödüllerinin verilmesiyle devam etti. Ardından Sosyal Bilgiler Öğretmeni Kamer Eğilmez; Kızılay’ın kuruluşu, önemi ve hizmetleriyle ilgili bir sunum gerçekleştirdi. 4. sınıflardan öğrencimiz Ela Yakut’un “Kızılay’ım” şiirini seslendirdiği törenimizde, “Kızılay’ın Amaçları” 4. sınıf öğrencilerimizden oluşan bir grup tarafından anlatıldı. Törenimiz, 3. sınıflardan kurulu Okul Koromuzun seslendirdiği şarkılarla sona erdi.