Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yılında, O’nu bir kez daha saygı ve özlemle andık. Okulumuzun bahçesinde yaptığımız törende, Okul Müdürümüz Sayın İhsan ZEREN,  öğrencilerimiz Mert ERKAN ve Eylül YÜKSEL ile Atatürk Büstü’ne çelenk koydular.
09.05’te saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla süren törende Türkçe Öğretmenimiz Pelin ÖZYİĞİT bu özel günle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Okulumuzdaki “Atatürk’ü Anma Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında 3. sınıflar birincisi olan Ada Nur AYDINER ve 4. sınıflar birincisi Atlas KANBEROĞLU şiirlerini okudular. Törenimiz, kompozisyon yarışmasında 5.sınıflar birincisi olan, Nil TANKA’nın kompozisyonunu okuması ve Atatürk’e bağlılığımızın ilelebet süreceğini belirten sözleriyle son buldu.