Geleneksel “Köy Okulu Projesi” kapsamında her yıl Okul Aile Birliğimiz tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk gezimiz, 4 Haziran 2024 Salı günü 3. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerimiz, “Değerler Eğitimi”ne katkıda bulunmak ve yaşamsal farklılıklar konusunda farkındalık kazanmak amacıyla Yıldız Aytaman İlkokulunu ziyaret ettiler ve yanlarında getirdikleri kitapları, arkadaşlarına armağan ettiler. Tüm öğrenciler birlikte şarkılar söyleyip oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirdiler.
Sonrasında öğrencilerimiz “Bonjurköy” adlı piknik alanında doğanın tadını çıkardılar. Sınıf öğretmenleri, branş öğretmenleri ve Okul Aile Birliği üyelerinin de katıldığı piknikte oyun parkında hareketli ve eğlenceli oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.