ATA’MIZI SAYGI, MİNNET VE ÖZLEMLE ANDIK

Özel Küçük Prens İlkokulu ve Ortaokulu olarak 10 Kasım 2021 Çarşamba günü, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle andık.

Atatürk’ü Anma Töreni’miz, saat 09.05’te siren sesi eşliğinde gerçekleştirilen saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Okul Müdürümüz Sayın İhsan ZEREN, okulumuz öğrencilerinden Efe ALKAN, Zeynep Naz SARAN, Desen KOŞCAĞIZ ve Çınar ÇAĞLAYAN ile Atatürk Büstü’ne çelenk koydu ve açılış konuşmasını yaptı. Sosyal Bilgiler Bölümü tarafından hazırlanan “Atatürk’e Veda” konulu video izlendi.  7/B sınıfından Selin GÖKÇETİN, Atatürk’ü Anma Haftası dolayısıyla Türkçe Zümresi tarafından düzenlenen yarışmada birinci seçilen “10 Kasımlarda” adlı şiirini okudu. Müzik Öğretmenimiz Sayın Olgu ÖZKANDEMİR’in 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerinden yola çıkarak yazdığı “Bizim için Atatürk” adlı parça, 2. Sınıflar Sanal Korosu tarafından seslendirildi. Törenimiz; 6 ve 7. Sınıflar Sanal Korosu’nun “Nasıl Söylerim Öldüğünü Nasıl?” adlı parçayı seslendirmesiyle son buldu.

Ata’mıza duyduğumuz saygıyı ve minneti göstermek amacıyla öğrencilerimizden Efe MERİÇ, Leo Deniz TRICHES, Zeynep Su ÇELİK, Uras ÇULHA, Eren Efe CANBOLAT, Lara TÜKEL, Su TOPSAKAL, Derin Deniz YAKUBOĞLU, Ata YILDIZ, Yağız YILMAZ, Kaan SAYGAN ve Yiğit ÜK Atatürk Büstü’nün önünde dönüşümlü olarak nöbet tuttular.

Küçük Prens Okulları olarak Ata’mızı özlemle anıyoruz ve çok özlüyoruz.