Özel Küçük Prens İlkokulu öğrencileri 59. Kütüphane Haftası’nı coşkuyla kutladılar. Hafta boyunca kütüphaneyi ziyaret eden öğrenciler kütüphane koleksiyonuna katılan yeni kitapları da incele fırsatı buldular. 59. Kütüphane Haftası etkinleri kapsamında, 4. sınıf öğrencilerimiz 8 Nisan Pazartesi günü “Anadolu Efsanelerinin Peşinde” kitap etkinliğinde yazar Mavisel Yener’le çevrimiçi olarak bir araya geldiler. Öğrencilerimiz, “Anadolu Efsaneleri” ile ilgili olarak yazarımıza merak ettikleri soruları sordular, kitap yazım süreci, yazar olmak için yapılması gerekenler, okumanın önemi gibi birçok farklı konuda yazarlarla sohbet etme imkânı buldular. Öğrencilerimiz bu keyifli ve öğretici etkinliğin sonunda kitap okumanın ve kütüphanenin önemini bir kez daha hatırlamış oldular.