Geleneksel Köy Okulu Projesi kapsamında, okulumuzun her yıl Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk gezimiz, 24 Mayıs 2018 Perşembe günü 3.sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerimiz, Değerler Eğitimi’ne katkıda bulunmak ve yaşamsal farklılıklar konusunda farkındalık kazanmak amacıyla Polonezköy 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret ettiler ve yanlarında getirdikleri kitapları, arkadaşlarına armağan ettiler. Tüm öğrenciler birlikte şarkılar söyleyip oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirdiler.

Sonrasında öğrencilerimiz doğanın tadını Polonezköy’de bir piknik alanında çıkardı. Sınıf öğretmenleri, branş öğretmenleri ve Okul Aile Birliği üyelerinin de katıldığı piknikte oyun parkında hareketli ve eğlenceli oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.