Özel Küçük Prens Okulları öğrencileri, 13-19 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladılar.

Hafta boyunca okul lobisinde Türkçe, Fransızca ve İngilizce kitapların yer aldığı kitap stantları kuruldu. Öğrencilerimiz, sergilenen kitapları inceleyerek istedikleri kitapları satın alma imkanına sahip oldular. Etkinlikler kapsamında okul kütüphanemizde değerli yazarlarımız  Meltem Ulu ve Rıfat Batur’u ağırladık. Meltem Ulu 1. ve 2. sınıf öğrencilerimizle, Rıfat Batur 3. sınıf öğrencilerimizle söyleşiler gerçekleştirdiler. Yazdıkları kitaplarla ilgili olarak öğrencilerle sohbet eden, onların sorularını cevaplayan yazarlarımız, bu eğitici ve eğlenceli söyleşilerin sonunda kitaplarını imzaladılar.