Aday OgrencilerVelilerKP Ogrencileri

4.250-TL

45.550-TL

Ücretlerimize KDV dahildir.

Eğitim ücretimiz 10 taksit olarak tahsil edilmektedir.

Eğitim ücretinden;

I. SJ'li İndirimi:

Saint-Joseph Lisesi’nden mezun olan anne, baba, büyükanne, büyükbabanın çocuğunun/torununun; veya Saint-Joseph Lisesi öğrencisi kardeşinin KP Okulları’na devam etmesi halinde o eğitim yılı için ilan edilen eğitim ücreti üzerinden %10 oranında indirim yapılır. Aynı öğrenciye birinci derece 2 farklı Saint-Joseph’liden olmak kaydı ile toplam en fazla % 20 indirim uygulanır. Tüm indirimlerin toplamı %20’yi geçemez.

II. Küçük Prens’li İndirimi:

Küçük Prens Okullarımızda okumakta ve/veya mezun olan öğrencinin kardeşine o eğitim yılı için ilan edilen eğitim ücreti üzerinden %10 oranında indirim yapılır.

Aynı öğrenciye birinci derece 2 farklı Küçük Prensli’ den olmak kaydı ile toplam en fazla % 20 indirim uygulanır. İndirim en fazla 3 kardeşe uygulanır. Öğrenci başına indirimler toplamı %20’yi geçemez.

III. SJ'li ve KP'li indirimler toplamı %20'yi geçemez.

IV. Peşin Ödeme İndirimi:

Tüm seçeneklerin peşin ödemelerinde; Mevcut öğrenciler ve yeni kayıt yaptıran öğrenciler için kayıt dönemi içerisinde (31 Ağustos’a kadar) eğitim ve yemek ücretine %5 indirim uygulanır.