Aday OgrencilerVelilerKP Ogrencileri

Saint Joseph Lisesi Eğitim Vakfının kurduğu Küçük Prens Okulları gücünü; ulusumuza değerli, bilgili, vatanına bağlı pek çok insan yetiştiren Saint Joseph Lisesinin yüz kırk yılı aşan köklü geçmişinden ve eğitim felsefesinden almaktadır.

Küçük Prens Okulları, güçlü bir geçmişi parlak bir geleceğe taşırken Türkiye’nin eğitim, öğretim ve yabancı dil alanında en iyi okullarından biri olma hedefi ile yola çıkmıştır.

Bu vizyon doğrultusunda kurulan İlkokulumuz, 1999 yılında eğitime başlamıştır.

Sancaktepe’de 30 dönüm alan üzerinde kurulu, çağdaş teknolojiyle donanımlı modern kampüsümüzün içinde yer alan İlkokulumuzda; öğrencinin amaç, ilgi ve ihtiyaçları ile dinamik öğrenim hedefleri doğrultusunda, deneyimli Türk ve yabancı öğretmenler tarafından iki farklı yabancı dil eğitimine göre bütüncül bir yaklaşımla hazırlanan etkinlikler ve ders programları yürütülmektedir.

Öğrencilerimizin hedeflerine ne oranda ulaştıklarının ölçüldüğü, aktif ve destekleyici bir öğrenim ortamında, çağın gerektirdiği teknolojik donanımları etkin şekilde kullanan bireyler olarak yetişmelerini hedefliyoruz. Kampüsümüzün içinde yer alan çok amaçlı kapalı spor salonu, her türlü teknolojik imkâna sahip tiyatro ve konferans salonu farklı yaş gruplarındaki öğrencilerimizin kendilerini kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda geliştirmelerine olanak sağlamaktadır.

Küçük Prens Okulları olarak öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı, kültürlü, disiplinli, güçlü, çok yönlü bireyler olarak yetişmelerine titizlikle dikkat ediyoruz.