Etkin ResimTOjunior, 1958 yılından günümüze faaliyet gösteren Trans Orient Turizm'in genç ve dinamik bir markasıdır. Türkiye'deki yabancı dilde eğitim veren okullarda aldığımız eğitim ve sonrasında yurtdışında uzun yıllar yaşamanın getirdiği tecrübeyle fransızca öğrenen veya öğrenmek isteyenlerin, bu dili çeşitli kültürel ve sportif aktiviteler eşliğinde,  geliştirmelerine yardımcı oluyoruz. Okullarımızı seçerken, dil eğitiminin yanı sıra, aktivite çeşitliliği, konaklama ve yiyecek kalitesi, hijyen ve güvenlik uygulamaları gibi pek çok kriteri dikkate alıyoruz.

İstanbul’da fransızca eğitim veren önemli okullar ile  çalışan TOjunior, TURSAB üyesi A gurubu  belgesine sahip bir acentedir.

Küçük Prens Lisesi’nin 2015 yaz okulu organizasyonunu Fransa’nın güneyinde yer alan Montpellier şehrinde 5 - 25 temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz..

Montpellier, Languedoc-Roussillon bölgesinde, 270bin nüfusu, senede ortalama 300 gün güneşli havası,  keyifli ve güvenli  ortamı, kaliteli yaşam standartları  ve  zengin kültürel geçmişi ile,  aynı zamanda önemli  bir  Üniversite şehridir.

Bu programda çalışacağımız dil okulu ACCENT FRANÇAİS,  FLE (Français Langue Etrangère) belgesine sahip, 2012 ve 2013 yıllarında,  İngiltere’nin önde gelen eğitim sektörü  dergisi    Study Travel Magazine dergisi  tarafından Fransa’nın en iyi dil okulu seçilmiştir.

3 hafta sürecek program, aile yanı konaklamalı (her ailede 1 türk öğrenci olmak kaydı ile) haftada 15, toplamda 45 saat fransızca eğitimi, sanatsal, kültürel aktiviteler ve  çevre gezileri şeklinde organize edilecektir.

Uzun zamandır gerçekleştirdiğimiz bu programların, öğrencilerin fransızcalarına olan katkısına ek olarak,  gerek özgüvenlerinin gelişmesi, gerek genel  kültür ve yeni bir vizyon kazanmaları  açısından, son derece yararı olmaktadır.