Carrefour des Ateliers FLE

1 Aralık 2018 tarihinde SAJEV Küçük Prens Lisesinde ilk defa gerçekleşen “Carrefour des Ateliers FLE” eğitiminde, farklı okullardan eğitime katılan birçok Fransızca öğretmeni; Fransızca öğreniminde okuma ve yazma konusunda yenilikçi uygulamaların atölyelerine katılma fırsatı buldu.

Katılımcılar, öğrencilerini okuma ve yazma konusunda motive edecekleri dijital materyalleri keşfettiler.  Gençlere yönelik edebi eserler etrafında kurgulanan eğitim çalışmalarıyla; anlamayı (Beyin), duyguları oluşturmayı (Kalp), eyleme geçme yaklaşımıyla (Vücut), birçok eğlenceli atölye çalışması gerçekleştirdiler. Öğrencilerin sözlü becerilerini geliştirmek amacıyla da kültürler arası yetkinliklerini kullanıp  gençlere yönelik edebi eserlerin derinliklerine indiler ve kurgulanan atölyeler çerçevesinde birçok etkinlik ürettiler.

2018-12-10T13:47:12+00:00