Aday OgrencilerVeliler ve Öğrenciler

4.900-TL

52.200-TL

Ücretlerimize KDV dahildir.

Eğitim ücretimiz 10 taksit olarak tahsil edilmektedir.

Eğitim ücretinden;

I. SJ'li İndirimi:

Saint-Joseph Lisesi’nden mezun olan anne, baba, büyükanne, büyükbabanın çocuğunun/torununun; veya Saint-Joseph Lisesi öğrencisi kardeşinin KP Okulları’na devam etmesi halinde o eğitim yılı için ilan edilen eğitim ücreti üzerinden %10 oranında indirim yapılır.

Aynı öğrenciye birinci derece 2 farklı Saint-Joseph’liden olmak kaydı ile toplam en fazla % 20 indirim uygulanır. Tüm indirimlerin toplamı %20’yi geçemez.

II. Küçük Prens’li İndirimi:

Küçük Prens Okullarımızdan mezun olan öğrencinin kardeşine o eğitim yılı için ilan edilen eğitim ücreti üzerinden %10 oranında indirim yapılır.

Aynı öğrenciye yakınlık derecesi birinci dereceden olan 2 farklı Küçük Prensli’nin varlığı halinde toplam en fazla % 20 indirim uygulanır.

III. Kardeş İndirimi:

Küçük Prens Okullarında okuyan kardeş öğrencilerin her birine %10 indirim; İndirim en fazla 3 kardeşe uygulanır. Öğrenci başına indirimler toplamı %20'yi geçemez.

IV. Fransızca Eğitim Veren Okullar İndirimi:

Türkiye'de Fransızca eğitim veren okulların (Notre Dame de Sion, Saint Benoît, Saint-Michel, Sainte- Pulchérie, Saint-Joseph İzmir, Tevfik Fikret Lisesi İzmir, Tevfik Fikret Lisesi Ankara, Piri Reis, Pierre Loti, Ankara Charles de Gaulle Fransız Lisesi, Galatasaray Lisesi ve Üniversitesi) ilköğretim / lise ve üniversitelerinden mezun olan anne veya baba çocuğunun; KP Okulları'na devam etmesi halinde o eğitim yılı için ilan edilen öğretim ücreti üzerinden %5 oranında indirim yapılır. Hem anne hem de babanın bu okullardan mezun olması halinde bu indirim oranı değişmez. Anne veya babanın Saint-Joseph'li olması halinde bu maddede yer alan indirim uygulanmaz; yalnızca SJ'li indirimi uygulanır.

V. Aynı öğrenci için uygulanan öğretim ücreti üzerinden yapılan SJ'li, KP'li ve Kardeş indirimleri toplamı %20'yi geçemez.

VI. Peşin Ödeme İndirimi:

Tüm seçeneklerin peşin ödemelerinde; Mevcut öğrenciler ve yeni kayıt yaptıran öğrenciler için kayıt dönemi içerisinde Özel Küçük Prens Okulları Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek tarihe kadar eğitim ve yemek ücretine %5 indirim uygulanır.