Ücretlerimiz 2019-03-01T09:58:47+03:00

4.445-TL
42.175-TL
49-66 Aylık Öğrenciler
(Orta Grup ve Büyük Grup)
46.850-TL
4.537-TL
51.389-TL
+ KDV

Eğitim ücreti peşin veya 10 taksit olarak tahsil edilmektedir.

• 07.03.2019 – 12.04.2019 (Cuma mesai bitimine kadar) tarihleri arasında kayıt yaptırılması halinde eğitim ücretinde %10 indirim uygulanacağı,
  • 15.04.2019 – 10.05.2019 (Cuma mesai bitimine kadar) tarihleri arasında kayıt yaptırılması halinde eğitim ücretinde %5 indirim uygulanacağı,

Eğitim ücretinden;

I. İstanbul Saint-Joseph Lisesi’nden mezun indirimi:

İstanbul Saint-Joseph Lisesi’nden mezun olan anne, baba, büyükanne, büyükbabanın çocuğunun/torununun; veya İstanbul Saint-Joseph Lisesi öğrencisi kardeşinin Özel Küçük Prens (KP) Okulları’na devam etmesi halinde o eğitim yılı için ilan edilen eğitim ücreti üzerinden %10 oranında indirim yapılır.

Aynı öğrenciye yukarıda belirtilen birinci derece 2 farklı Saint-Joseph’liden olmak kaydı ile toplam en fazla % 20 indirim uygulanır. Tüm indirimlerin toplamı %20’yi geçemez.

II. KP Ortaokulunu tamamlayan ve KP Lisesi’nden mezun olan indirimi:

KP Ortaokulu’nu tamamlayan ve KP Lisesi’nden mezun olan öğrencinin kardeşine o eğitim yılı için ilan edilen eğitim ücreti üzerinden %10 oranında indirim yapılır.

Aynı öğrenciye yukarıda belirtilen birinci derecede akraba, 2 farklı Küçük Prensli’den olmak kaydı ile toplam toplam en fazla % 20 indirim uygulanır.

III. Kardeş İndirimi:

KP Okullarında okuyan kardeş öğrencilerin her birine %10 indirim uygulanır. İndirim en fazla 3 kardeşe uygulanır. Öğrenci başına indirimler toplamı %20’yi geçemez.

IV. Fransızca Eğitim Veren Okullar İndirimi:

Türkiye’de Fransızca eğitim veren Okulların “Notre Dame de Sion, Saint Benoît, Saint-Michel, Sainte- Pulchérie, Saint-Joseph İzmir, Tevfik Fikret Lisesi İzmir, Tevfik Fikret Lisesi Ankara, Piri Reis, Pierre Loti, Ankara Charles de Gaulle Fransız Lisesi, Galatasaray Lisesi veya Galatasaray Üniversitesi’nin dört yıllık fakültelerinden mezun (yüksek lisans eğitimi hariç) olan anne veya baba çocuğunun; Özel Küçük Prens (KP) Okulları’na devam etmesi halinde o eğitim yılı için ilan edilen öğretim ücreti üzerinden %5 oranında indirim yapılır. Hem anne hem de babanın yukarıda sayılan okullardan mezun olması halinde bu indirim oranı değişmez ve en fazla %5 indirim uygulanır. Anne veya babanın Saint-Joseph’li olması halinde bu maddede yer alan indirim uygulanmaz; yalnızca SJ’li indirimi uygulanır.”

Bu indirimden yararlanabilmek için kayıt sırasında ilgili okullardan mezun olunduğuna dair belge ibraz edilmesi zorunludur.

V. Aynı öğrenci için uygulanan öğretim ücreti üzerinden yapılan SJ’li, KP’li ve Kardeş indirimleri toplamı %20’yi geçemez.

Tüm seçeneklerin ödemelerinde indirimler toplamı; erken ödeme indirimi ve peşin ödeme indirimi hariç %20’yi geçemez.

VI. Peşin Ödeme İndirimi:

Eğitim ücretinin peşin ödenmesi halinde mevcut ve yeni kayıt yaptıran öğrenciler için kayıt dönemi içerisinde Özel Küçük Prens Okulları Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek tarihe kadar eğitim ve yemek ücretine %5 indirim uygulanır.

VII. Gerektiğinde Öğrenci kayıt ücreti  iadeleri MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 56. maddesine göre yapılacaktır.

VIII. 16 Temmuz 2019 – 16 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılan kayıt yenileme işlemlerinde %1,

19 Ağustos 2019, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı başlangıcında yapılan kayıt yenileme işlemlerinde %2 gecikme bedeli uygulanacaktır.